Napi horoszkóp – 2018. március 25.

Pin it

Becsüld meg, amid van (Vénusz – Jupiter kvinkunx)

A mai napon a szépséget, a szerelmet, a luxust jelképező Vénusz, valamint a sikert, a szerencsét, a kiáradást és a sok pénzt képviselő Jupiter áll karmikus kapcsolatban. Az ilyen fényszög kapcsolat valamilyen karmikus tanulnivalóra, vagy olyan tapasztalatra hívja fel a figyelmet, amit most is tudunk hasznosítani – éppen ezért jó nem elmenni mellette.

Ma a két égitest hatalmas sikert, jó lehetőségeket is mutat – azonban a karmikus kapocs azt is jelenti, valami nem volt az előző életekben kielégítő ezzel kapcsolatban. Talán túlságosan habzsoltad az életet, azt hitted, neked mindent lehet – és ezzel el is vesztettél mindent? Vagy éppen az, hogy nem tudod becsülni azt a szerencsét, amivel akár nap, mint nap megajándékoz az Univerzum, és elégedetlen vagy folyamatosan? Érdemes belegondolni, és ha tudod, melyik ez a pont, máris tettél valamit ebben az életedben a boldogságodért.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – Mars – Ceres kardinális tűz Mozdony

A tegnapi–tegnapelőtti állásokba becsatlakozik a Kos Nap és az eddig is fontos szereplőkkel létrehoz egy rendkívül hatékony fényszögképet. A Nap–Mars kardinális kvadrát feszültséggel és akarattal telíti a téridőt, az Oroszlán Ceres pedig egy Mozdonyt alkot velük, amelynek tűz trigon része aktív, energiával és kreativitással egyaránt rendelkező mintázatot eredményez. Felhasználhatod otthonteremtésre, gyermekvállalásra, rendbe hozhatod a családi kapcsolataidat, belekezdhetsz lakásfelújításba, kertszépítésbe is. A hatás csak egyetlen napig tart, holnapra távolodnak az állások, ennek ellenére az energiamintázatot remekül fel lehet használni a folyamatok elindításához.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account